26 sep 2017

Levensloop: over 24 uur,vechten en verbondenheid

Levensloop Edegem op 14 en 15 oktober 2017 en Levensloop Beveren op 21 en 22 oktober 2017


Dr. Gordy Klatt, een Amerikaans darmchirurg liep in 1985 tijdens de eerste “Relay for Life” 24 uur lang rondjes om geld in te zamelen voor de American Cancer Society. Ook vandaag nog verzamelen er zich over de hele wereld teams die elkaar 24 uur lang afwisselen voor de strijd tegen kanker, voor Levensloop. Onder het motto “GZA gaat ervoor” was GZA vorig jaar voor het eerst aanwezig in Edegem en Beveren.

De bedoeling van Levensloop is dat teams elkaar 24 uur lang aflossen tijdens een estafette rond een parcours. Er staat altijd minstens één persoon van het team op de piste. Of je wandelt of loopt maakt niet uit, de bedoeling is om dag en nacht in beweging te blijven. De 24 uur symboliseert het voortdurende gevecht tegen de ziekte.

Voel jij het ook kriebelen om deel te nemen?

GZA Ziekenhuizen neemt dit jaar deel aan Levensloop Edegem op 14 en 15 oktober 2017 en Levensloop Beveren op 21 en 22 oktober 2017.

Schrijf je in via www.levensloop.be (voor het team in Edegem “GZA: GAAT ER VOOR!!” en voor het team in Beveren “Borstkliniek GZA – Samen Sterk!”). Deelnemen kan als medewerker, patiënt of als afdeling. Supporteren kan natuurlijk ook steeds! Tot dan!